Her şeyin hızla tüketildiği bir çağda yaşıyoruz ve ne yazık ki ilişkiler de bu tüketim kültüründen nasibini alıyor. Farkındalığımız arttıkça beklentilerimiz değişiyor, bu durum da ister istemez ikili ilişkilerimizde tatminsizlik yaratıyor.

Peki, çok boyutlu bir ilişkiyi var etmek ve onu korumak mümkün değil mi?

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, yeni kitabı İz Bıraktığın Kadar Varsın’da ilişkileri her yönüyle mercek altına alarak okurlarını öncelikle kendileriyle yüzleştiriyor ve ilişkiler konusunda yeni bir bakış geliştirmek için değiştirilmesi gereken her şeyi titizlikle açıklıyor.

Kitapta geniş yer bulan çapalama uygulamalarıyla olumlu duygu ve kayıtları depolamak ve derinleştirmenin yollarının da altını çizen Ezmeci çok boyutlu iz bırakmaya dair bilinmesi gereken her şeyi anlatırken okurlarının şimdiye dek gün yüzüne çıkartmaya cesaret edemedikleri hazinelerini fark etmelerini de sağlıyor. Cinselliğe dair merak edilenleri de tabu olmaktan çıkarıp sormaya çekinilen tüm sorulara yanıt veren kitapta her anlamda doyum sağlayabileceğiniz bir ilişki için gereken tüm ayrıntıları bulacaksınız.

Kitabı incelemek ve satın almak için: https://destekdukkan.com/magaza/urun/iz-biraktigin-kadar-varsin